top of page

Update: ontwikkeling Brink en visvijver!

Update: ontwikkeling Brnk en visvijver!

Geplaatst 01 mei 2022

Een paar weken geleden hebben wij aan u gevraagd om ideeën over de ontwikkeling rondom de Brink en de visvijver aan te leveren.

Allereerst willen wij u bedanken voor het meedenken en het inleveren van de ideeën! PBS heeft de ideeën verzameld en ingeleverd bij de Gemeente Steenwijkerland. 

Wordt vervolgd...

 

Visvijver en brink.jfif

© Plaatselijk Belang Scheerwolde 

Ontwikkeling Brink en Scheerwolderweg

Laat je creativiteit en verbindt!

Beste dorpsbewoners,

 

We zijn gegroeid in Scheerwolde en wat wordt het mooi. U moet begrijpen dat we uniek zijn in Steenwijkerland met deze realisatie van alle lagen van wonen.

 

De laatste lootjes komen er aan en nu hebben we uw hulp nodig om de laatste lootjes af te maken! Tegenover de Brink aan de andere kant van de weg hebben we nog een kaal stukje grond. Wetland wonen ziet af van de uitbreiding sociale woningbouw en dat betekent dat deze kavels in de verkoop gaan.

 

 

 

Wat kunnen we? De keuze kan zijn vrijstaande of nog een twee-onder-een-kapwoningen? Is er nog belangstelling in het dorp om te bouwen?

 

Dan willen we graag ook jullie mee laten denken over de verbinding tussen nieuw en oud. Wat kunnen we doen om de kern van het dorp met elkaar te verbinden. Dat kan allemaal gerealiseerd worden tussen brink en de vijver en om de vijver. Een pad, beplanting, fruitbomen, bloemen, verkeer vertragende maatregelen, noem maar op. Daar mag iedereen over meedenken.

 

Stuur je plan naar plaatselijkbelangscheerwolde@gmail.com of als je vragen hebt. Graag voor 1 april, dus aan het werk! Maak een schets of zet het op papier!

Speeltuin.JPG
knipselsss.JPG

© Plangebied, wooncommissie Plaatselijk Belang 

© Impressies, wooncommissie Plaatselijk Belang

bottom of page